Zorg laatste levensfase

In de laatste fase van uw leven of wanneer u gehoord heeft dat er geen genezing meer mogelijk is, komt er veel op u af, zowel in lichamelijk als in geestelijk opzicht. In eerste instantie zult u uw zorgen delen met uw naasten en met de zorgverleners die u bekend zijn, zoals uw huisarts of thuiszorgmedewerker. In onze regio zijn er diverse voorzieningen die u ook kunnen ondersteunen.


Netwerk Palliatieve Zorg

In Eemland bestaat een netwerk palliatieve zorg waar veel instanties en zorgverleners  in participeren. Op Netwerkpalliatievezorg staat veel informatie voor zowel zorgverleners als patiënten.


Hospice

Aan de Julianalaan  is sinds 2007 Hospice de Luwte gevestigd. Een Hospice is een plaats waar patiënten in een warme omgeving en in goede verzorging  de laatste dagen van hun leven kunnen doorbrengen. Meer informatie op Hospicedeluwte.

 

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.

 

 

Cookie settings