Onderwijs

Vanaf vier jaar brengt een kind een groot deel van zijn of haar dag door op school. Natuurlijk kiest u met zorg een school uit die bij jullie past. Maar wat als het op school eigenlijk niet zo lekker gaat? Bij wie kunt u terecht? Welke mogelijkheden zijn er?

De basisschool en ouders bepalen samen wat wel of niet kan in de lijn van de mogelijkheden van het kind. Komt u er samen niet uit? Dan kunt u terecht bij Samenwerkingsverband de Eem (SWV). SWV de Eem wil voor elk kind een passend onderwijsaanbod met de juiste ondersteuning voor een optimale ontwikkeling. De school kan ook in samenspraak met de ouders een overleg organiseren met het Jeugdteam van de gemeente Soest en SWV de Eem om in kaart te brengen of het kind op de juiste plek zit of omdat er problemen spelen, rondom het kind, het gezin, op school of in de omgeving van het kind.

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.

 

 

Cookie settings