GOOS

 

Hét inlooppunt voor geldzaken in Soest

Komt u aan het eind van de maand niet uit met uw geld? Stapelen rekening zich op en krijgt u maar geen overzicht in uw financiële administratie? Dan kunt u vanaf nu terecht bij inlooppunt GOOS ‘Geld Op Orde Soest’.

GOOS is een samenwerking tussen vrijwilligers en professionals. In dit inlooppunt werken Welzin, SJI, Schuldhulpmaatje, Loket Schulden en de Kredietbank samen om alle vragen over geld en schulden te beantwoorden. En belangrijker nog, we zoeken ook naar oplossingen. Het  team van GOOS staat drie ochtenden in de week voor u klaar. De sociale raadslieden van SJI hebben hun huidige spreekuren uitgebreid. Ook zij zijn aanwezig om te checken of u alle inkomsten krijgt waar u recht op heeft. Ze kunnen u helpen bij (juridische) vraagstukken over bijv. werk, uitkering, de beslagvrije voet of andere zaken.

U bent van harte welkom op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 12.00 uur in de Plantage in Soest. Het inlooppunt is bedoeld voor alle inwoners van Soest en Soesterberg.

Tot ziens bij GOOS!

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.

 

 

Cookie settings