Sociaal team gemeente Soest

Wat is het sociaal team Soest?

Het sociaal team helpt inwoners van Soest die meerdere problemen hebben waar ze zelf niet meer uitkomen. Bijvoorbeeld problemen op sociaal gebied, leven met een verstandelijke of lichamelijke beperking, geldproblemen, relatieproblemen of echtscheiding, eenzaamheid, verslaving of psychiatrische problemen. Mensen van het sociaal team wijzen u de weg naar passende hulp of zorg.

Wat doet het sociaal team voor u?

Het sociaal team Soest is er voor alle inwoners van de gemeente Soest. We helpen vooral mensen die meerdere problemen tegelijk hebben. Het doel van het sociaal team is met u mee te denken over oplossingen voor uw problemen, zodat u op eigen kracht of met hulpverlening verder kunt. Dit kan van alles zijn. De ene persoon is geholpen met het voeren van gesprekken om dingen op een rijtje te zetten. De ander is geholpen met een vrijwilliger die boodschappen doet of even de zorg overneemt. Als er grote ingewikkelde of langdurige problemen zijn, dan verwijzen we naar een gespecialiseerde zorginstelling.

Hoe schakelt u het sociaal team in?

U kunt het sociaal team op 3 manieren bereiken:

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.

 

 

Cookie settings