Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn overal te vinden, de maatschappij kan niet zonder hen. Het zorgt voor verbondenheid en je nuttig voelen. Ook kunnen vrijwilligers anderen helpen om mee te (blijven) doen. 

Als u een vrijwilliger zoekt voor hulp en ondersteuning voor uzelf of een ander, zijn er genoeg organisaties waar u terecht kunt. Mist u informatie? Dan horen wij dit graag! U kunt dit laten weten via het contactformulier.

Buro Vrijwilligerswerk Balans kan vrijwilligers inzetten voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

  • Wat levert het contact met een maatje op?
  • Het maatjesproject kan een eerste stap zijn tot andere activiteiten en/of contacten.
  • De deelnemer kan door het contact met de vrijwilliger in contact blijven staan met de maatschappij.
  • Mantelzorgers kunnen ontlast worden door de komst van een vrijwilliger.
  • Door het contact met de vrijwilliger voelt de deelnemer zich gehoord en gezien wat kan bijdragen aan een gevoel van eigenwaarde.
  • De vrijwilliger kan aanvullend zijn op de professionele ondersteuning.

Neem voor vragen en aanmelding contact op met Buro vrijwilligerswerk, Marion Foppele (m.foppele@stichtingbalans.nl) of Odile Bekkering (o.bekkering@stichtingbalans.nl), telefoon 035 6099255. Meer info zie Stichting Balans.

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.

 

 

Cookie settings