Vrijwilliger worden

Vrijwilligers zijn goud waard en het is ontzettend leuk om te doen. Iets voor iemand betekenen, nuttig bezig zijn en andere mensen ontmoeten.

Wilt u vrijwilliger worden? Dan kunt u zich aanmelden bij het Buro vrijwilligerswerk van Stichting Balans

 

Het Buro vrijwilligerswerk van Stichting Balans matcht vrijwilligers en organisaties via de (digitale) vacaturebank. Het Buro zet zich in voor moeilijk bemiddelbare vrijwilligers en vrijwilligersplekken (stages) voor jongeren. Het Buro is een kennis- en expertisecentrum voor informatie en advies over het werven, behouden en promoten van vrijwilligers(werk). Ook kunt u bij het Buro terecht voor gemeentelijke regelingen zoals deskundigheidsbevordering bij vrijwilligers; de vrijwilligersverzekering en de ‘100-stoelenregeling’. Deze regeling is een vorm van waardering voor vrijwilligers.

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.

 

 

Cookie settings