Wonen

Wat maakt van uw huis een thuis? Past uw woning bij uw leven? Qua ruimte en indeling, maar ook financieel? Voelt u zich prettig en veilig binnen- en buitenshuis? Heeft u goed contact met uw buren? Fijn wonen is nu eenmaal meer dan een huis.

Soms zijn aanpassingen nodig of is een verhuizing de beste oplossing. Uw situatie kan immers veranderen. Bijvoorbeeld door een verbroken relatie, of verlies van baan waardoor u de woonlasten niet meer kunt opbrengen. Maar het kan ook zijn dat de woning moet worden aangepast om er langer te kunnen blijven wonen. Of misschien heeft u hulp nodig om thuis te blijven wonen. Soms is thuis wonen geen optie meer, ook niet met hulp.

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.

 

 

Cookie settings