Film voor mantelzorgers: the Leisure Seeker

June 25, 2019 192 keer bekeken 0 comments

Bent u mantelzorger? Kom op 4 juli naar deze mooie film in Theater Idea. En neem, als het kan, degene aan wie u steun biedt mee! U bent welkom vanaf 13.30 uur. De film start om 14.00 uur. Graag voor 27 juni aanmelden via info@swos.nl of 035-6023681. De film wordt u aangeboden door Idea en SWOS.

Ella en John zijn beiden de zeventig al gepasseerd en worden geleefd door hun dokters en kinderen. Daar hebben ze op een gegeven moment zo genoeg van dat ze hun oude camper pakken, The Leisure Seeker, en beginnen aan een tocht dwars door Amerika.

Gebaseerd op de gelijknamige roman van de Amerikaan Michael Zadoorian. Geregisseerd door de Italiaan Paolo Virzì. Met topacteurs Donald Sutherland en Helen Mirren.

0  Comments

Over

Zorgzaam Soest is een initiatief van de gemeente Soest en organisaties in Soest en Soesterberg.  Zorgzaam Soest gaat over zorg, welzijn en samenleven. Lees meer

Vraag of idee?

Ons kernteam werkt dagelijks aan Zorgzaam Soest en staat klaar voor uw vragen of suggesties voor verbetering. Laat het ons weten via het contactformulier

Community

Dé online community voor professionals en vrijwilligers verbonden aan organisaties die zich inzetten voor zorg, welzijn en samenleven in Soest, Soesterberg. Meld je nu aan.